Oxytocine

Vecht je baby tegen de slaap en heb je tijdens de bevalling weeenopwekkers (synthetische oxytocine) toegediend gekregen? Klachten door oxytocine bij de baby: Ernstige slaapproblemen. Vechten tegen de slaap Onrust en angst Overstrekken bij huilbuien Blijven huilen zonder aanwijsbare reden De baby is extreem alert vanaf de geboorte Je hebt het […] Lees verder »

Jaloers op de baby

Soms heb ik een week, dat moeders met hun kids bijna allemaal lijken te komen voor hetzelfde probleem: sinds de geboorte van het broertje/zusje is het niet meer gezellig in huis, het is voor de oudste een (te) grote verandering, en hij/zij lijkt jaloers te zijn. Bij de keuze van […] Lees verder »

Handje geven

Dus niet: “Geef Annemiek eens een handje”, maar “Wil je Annemieke een handje geven?”, en “nee” is oke. Lees verder »

Sarah wil niet worden ingeent

Dit boek is geschreven voor alle ouders en kinderen die kritisch kijken naar het thema vaccinaties en zich niet willen laten leiden door de alom heersende vaccinatiepropaganda. Ouders die hun kinderen niet laten vaccineren zijn na zorgvuldig overwegen tot deze beslissing gekomen omdat ze ervan overtuigd zijn dat vaccineren meer […] Lees verder »