Honden zijn net kinderen

Vriendin aan de telefoon. “Annemiek, Kees heeft overal jeuk, hij zit de hele dag te krabben. Hij heeft ook jeuk aan zijn ogen, wil jij een homeopathisch middel voor hem uitzoeken? “ Voor de duidelijkheid: Kees is een grote hond, en ik heb niks met honden. Ik ben er zelfs […] Lees verder »

Inbreker

Slaapproblemen bij kinderen hebben veel verschillende oorzaken. Meisje van acht bijvoorbeeld, heeft altijd goed geslapen, tot er op een nacht werd ingebroken terwijl het hele gezin lag te slapen. Dat is nu bijna twee jaar geleden, en ze kan er nog steeds niet van slapen. Ze vertelt dat ze schrikt […] Lees verder »

Bijwerkingen Mexicaanse griep vaccinatie

In 2009 werden alle kinderen tussen 6 maanden en 4 jaar opgeroepen om een mexicaanse griep vaccinatie te halen, met een herhaling na twee weken. Na de televisie optredens van Ab Osterhaus, die een pandemie voorspelde, zat de schrik er goed in. Een virale pandemie is het mooiste dat je […] Lees verder »

Gebroken nachten

Slaapt je kindje slecht, ben je moe van de gebroken nachten? Vraag je je af hoelang je dit nog gaat volhouden? Jordy is een levendige peuter van ruim een jaar oud. Overdag heeft hij nog een slaapje nodig, en dan is er niets aan de hand, hij slaapt heerlijk. ‘s […] Lees verder »

Oxytocine

Vecht je baby tegen de slaap en heb je tijdens de bevalling weeenopwekkers (synthetische oxytocine) toegediend gekregen? Klachten door oxytocine bij de baby: Ernstige slaapproblemen. Vechten tegen de slaap Onrust en angst Overstrekken bij huilbuien Blijven huilen zonder aanwijsbare reden De baby is extreem alert vanaf de geboorte Je hebt het […] Lees verder »