Gebroken nachten

Slaapt je kindje slecht, ben je moe van de gebroken nachten?
Vraag je je af hoelang je dit nog gaat volhouden?
Jordy is een levendige peuter van ruim een jaar oud. Overdag heeft hij nog een slaapje nodig, en dan is er niets aan de hand, hij slaapt heerlijk. ‘s Nachts wordt hij drie tot vier keer krijsend wakker, het geluid gaat de ouders door merg en been, ze staan direct naast hun bed en rennen naar Jordy toe. Jordy krijst, met zijn ogen dicht, als zijn ouders hem willen pakken, slaat hij ze van zich af. Hij is dan kletsnat van het zweet. Zijn ouders kunnen niets doen, alleen bij hem zitten en wachten tot het voorbij is. Ze zijn moe, Jordy heeft sinds zijn geboorte nog geen nacht doorgeslapen. Na het innemen van het homeopathisch middel slaapt Jordy een paar nachten nog onrustiger. Daarna begint hij rustiger te worden ‘s nachts en af en toe een nacht door te slapen. Na een paar weken slaapt Jordy heerlijk door.
 
Met een goed gekozen homeopathisch middel dat past bij de oorzaak van de onrust of van het slaapprobleem kan de rust snel terugkeren. Deze oorzaak hoef je als ouders niet te weten, het wordt tijdens een consult vaak vanzelf duidelijk.
Homeopathie is kindvriendelijk, zonder bijwerkingen en zonder gewenning aan het homeopathisch middel. Het consult wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars.
Kinderhomeopaat-slaapproblemen kinderen
mannetje-org