Tarieven en vergoedingen

Tarieven per 1 januari 2021.

Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Het verplichte eigen risico is niet van toepassing op deze vergoeding uit de aanvullende verzekering.
Vergoedingen overzicht 2021

 

Eerste consult deel A, max. 60 minuten  65,00
Eerste consult deel B, max. 30 minuten  30,00
Vervolgconsult binnen 1 jaar na het 1e consult max. 60 minuten  65,00
Kort consult, incl. herhaling homeopathisch middel 30,00
Maken van een herhalingsrecept voor de apotheek, zonder consult  15,00

Let op: In verband met de dagvergoedingen van de zorgverzekeraars bestaat het eerste consult uit 2 delen. Deel A en B van het eerste consult horen bij elkaar en kunnen dus niet apart van elkaar gekozen worden. Na afloop van het eerste consult (A) wordt een afspraak ingepland voor een telefonisch consult (B) om het resultaat van de behandeling tot dan toe te bespreken. Een consult binnen een jaar na het eerste consult geldt als vervolgconsult, is het vorige consult langer dan een jaar geleden, dan geldt het tarief van een eerste consult. Alle consultprijzen zijn inclusief homeopathisch middel voor 6 weken.

Voor het afzeggen of niet nakomen van afspraken korter dan 24 uur voor de geplande afspraak geldt een no-show tarief van € 45,00.

Voor ontstoringskuren van vaccinaties die niet in het nederlandse rijksvaccinatieprogramma zijn opgenomen, of voor ontstoringskuren van individueel gebruikte geneesmiddelen die niet vallen onder een standaard protocol, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht, dit wordt altijd vooraf besproken.

Het versturen van de rekeningen en de inning ervan wordt verzorgd door Infomedics.
Het opsturen van een homeopathisch middel geldt alleen voor kinderen die de praktijk hebben bezocht en voor de homeopathische vaccinatiebegeleiding. Homeopathische middelen worden uitsluitend geadviseerd als onderdeel van een consult. Voor homeopathische profylaxe is schriftelijke toestemming van beide ouders nodig.

Privacyverklaring

Heeft u een klacht?
Als er iets is, waar u niet tevreden over bent, bespreek dat gerust met mij. Komen wij niet samen tot een oplossing, dan ben ik als zorgprofessional aangesloten bij Quasir,  het kenniscentrum klachten, calamiteiten en geschillen zorg en welzijn.

KvK 24461920
NVKH-lidnr 02-0751  Registertherapeut BCZ® 174079R
AGB-code 90022282 AGB-code praktijk 90(0)01347

 

logo_kvhn_120x120logo-rbczNVKH

 

mannetje-org