Vaccinaties

Veel kinderen verdragen vaccinaties goed, voor sommige kinderen is het vaccinatieprogramma zwaar.  Heeft je kind na een vaccinatie langdurig klachten, of heb je het gevoel dat je kind sinds de vaccinatie “anders” is, neem dan contact op met de praktijk.

Homeopathische vaccinatiebegeleiding  kan de kans op bijwerkingen of problemen na de vaccinatie flink verkleinen. Neem voor meer informatie hierover contact op met de praktijk.
Als je ervoor kiest je kindje niet te laten vaccineren, dan is Homeopathische Profylaxe wellicht een alternatief. Veel informatie hierover is te vinden op de website van dr. Isaac Golden. Een vertaling van deze informatie vind je hier.
Je kunt contact opnemen voor meer info, of voor een gesprek als jullie er samen niet uitkomen, of als je de vaccinaties van je kindje wilt laten ontstoren. Het is belangrijk te weten dat er meer alternatieven zijn dan volledig wel of helemaal niet vaccineren.
Informatie over de voor- en nadelen van het vaccineren van jonge kinderen is te vinden op: www.rivm.nl en www.nvkp.nl www.vaccinvrij.nl.

Hoe je reacties op vaccins kunt herkennen:

Immunity Education Group, vertaald door Vaccin Vrij – Vaccine Free

Terug naar Welke klachten?