Wat u niet mag weten.

Graag verstrek ik je op mijn websites en op facebook alle informatie over wat homeopathie en homeopathische middelen voor de gezondheid en welzijn van je kinderen kan betekenen. Afgelopen 20 jaar heb ik een paar duizend kinderen in mijn praktijk ontvangen, en ik ben nog steeds enthousiast over de resultaten, en over de kindvriendelijke manier waarop deze resultaten te bereiken zijn. Maar de overheid werkt ons homeopaten daarin tegen. Op straffe van hoge boetes (op dit moment € 7500,– ) verbiedt de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ons homeopathische middelen te noemen in relatie tot ziekten. Dat is al zo sinds 2012. Ik merk dat veel ouders hiervan niet op de hoogte zijn, en daardoor soms vinden dat homeopaten niet duidelijk zijn in het verstekken van informatie. De reden daarvoor zijn dus de boetes die de laatste jaren zijn uitgedeeld. Als je graag meer informatie wilt dan je op deze website en op mijn facebookpagina kunt vinden, neem dan contact op met me op.

Via onderstaande links delen collega’s hun ervaringen met de Reclame Code Commissie en het ministerie van Volksgezondheid.

http://ema-sindelarova.nl/verloren/
https://www.arjenpasma.nl/
https://www.martindemunck.nl/die…/homeopathische-profylaxe//  onderaan de pagina onder het kopje “Reclame Code Commissie”

 

mannetje-org