Ik ga stralen van homeopathie

Buiten stormt en regent het, het belooft een donkere vrijdag te worden. Ik ben een zomermens, ik hou van zon. Als ik vandaag zon wil, zal ik mijn eigen zon moeten laten schijnen. En waar ik ga ik van stralen?…. Van de mevrouw die al jaren aan een depressie lijdt, en na een homeopathisch middel weer helemaal opleeft…..Van dat meisje met hand-mond- en voetziekte, dat al dagen niet meer eet en drinkt, en binnen een paar uur na een homeopathisch middel weer helemaal opknapt, van de baby, die na maanden huilen lekker slaapt. Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, weer in beweging brengt, gezonder maakt. Ik neem daarbij het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste. Ik wil het liefst zoveel mogelijk kinderen helpen met homeopathie, zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de mogelijkheden van homeopathie, zodat de homeopathie ooit de volwaardige plaats krijgt die het verdient in de gezondheidszorg.

mannetje-org