Slaapproblemen bij kinderen

Slaapt je baby of peuter om welke reden dan ook al een tijd niet goed, neem dan een homeopathische behandeling in overweging, de meeste kinderen slapen daarna een stuk beter.

Er zijn afgelopen 15 jaar veel moeders in mijn praktijk geweest met baby’s, peuters en grotere kinderen in die niet gemakkelijk inslapen of doorslapen, of met andere slaapproblemen. En ik heb bijna evenveel moeders na een paar weken opgelucht terug zien komen omdat het stukken beter gaat, zowel met de slaapproblemen van hun kindje als met henzelf. Ik vind dit fijn om te doen, het behandelen van slaapproblemen bij kinderen, het is dankbaar werk.
Homeopathische behandeling is veilig voor kinderen, zelfs voor pasgeboren baby’s.

Jordy heeft sinds zijn geboorte nog geen nacht doorgeslapen

Jordy is een levendige peuter van ruim een jaar oud. Overdag heeft hij nog een slaapje nodig, en dan is er niets aan de hand, hij slaapt heerlijk. ‘s Nachts wordt hij drie tot vier keer krijsend wakker, het geluid gaat de ouders door merg en been, ze staan direct naast hun bed en rennen naar Jordy toe. Jordy krijst, met zijn ogen dicht, als zijn ouders hem willen pakken, slaat hij ze van zich af. Hij is dan kletsnat van het zweet. Zijn ouders kunnen niets doen, alleen bij hem zitten en wachten tot het voorbij is. Ze zijn moe, Jordy heeft sinds zijn geboorte nog geen nacht doorgeslapen. Na het innemen van het homeopathisch middel slaapt Jordy een paar nachten nog onrustiger. Daarna begint hij rustiger te worden ‘s nachts en af en toe een nacht door te slapen. Na een paar weken slaapt Jordy heerlijk door.

Kim zit wel tien keer per nacht overeind in bed hard te huilen

Kim is een vrolijke peuter, actief, energiek en met een eigen willetje. Ze is 1 jaar, en ze heeft sinds haar geboorte 3 nachten doorgeslapen. Ze zit wel tien keer per nacht overeind in bed hard te huilen. Ze wordt er zelf niet wakker van. Het enige dat helpt is haar speentje in haar mondje doen. Na het innemen van het homeopathisch middel is Kim de nacht erna bijna de hele nacht onrustig en huilerig. Sindsdien slaapt ze ‘s nachts door.

Meer informatie: www.slaapproblemenkinderen.nl
Terug naar Welke klachten?

mannetje-org