Homeopathische thuisapotheek

Bij de Vereniging Homeopathie is een homeopathische thuisapotheek met 28 homeopathische middelen van de Hahnemannapotheek in Heiloo te verkrijgen, inclusief handleiding, 95,00 euro voor niet-leden, en 80,00 euro voor leden. Ben je lid dan betaal je geen verzendkosten bij de Hahnemann apotheek.
Deze homeopathische thuisapotheek kan handig zijn als je kindje acuut iets heeft en je niet naar de praktijk kunt komen voor een consult. Je kunt dan even bellen voor advies en dan heb je in ieder geval de belangrijkste homeopathische middelen in huis. Dit werkt vooral goed voor kinderen die al een keer in de praktijk zijn geweest voor een uitgebreid consult.
Wil je zelf een homeopathisch middel uitzoeken dan heeft de Vereniging Homeopathie een boekje met informatie hoe de homeopathische thuis- en reisapotheek te gebruiken is, zie http://www.vereniginghomeopathie.nl/webshop/product/handboek-homeopathische-reisapotheek
Een fijn boek is Homeopathie voor Kinderen van Gabrielle Pinto en Murray Feldman, dit boek is alleen nog tweedehands te verkrijgen.

mannetje-org